LVIA-suunnittelu

Hyvä LVIA-suunnittelu ja oikein valittu laitteisto luovat rakennukseen laadukkaan sisäilman ja pienentävät huolto- ja ylläpitokustannuksia. Olemme tehneet LVIA-suunnittelua vuodesta 1982, ja pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito auttaa meitä löytämään kullekin rakennukselle parhaat ratkaisut. Käytämme suunnittelussa tietomallinnusta, mikä mahdollistaa tarkat laite- ja putkistomittaukset. Tietomallintaminen tekee myös eri järjestelmien yhteensovittamisesta ja muuntelemisesta helppoa.

 

LVI-suunnittelua ja LVI-valvontaa

 

Paloffilla panostamme erityisesti kustannus- ja energiatehokkaaseen suunnitteluun. Suunnittelemme vesi- ja viemärilaitteistot, lämmitysjärjestelmät, ilmastointijärjestelmät, jäähdytys- ja kylmälaitteistot sekä uusiutuvat lämpöjärjestelmät kuten maalämpö- ja aurinkoenergian. Saat meiltä myös LVI-kuntokartoituksen sekä suunnittelu- ja valvontapalvelut linjasaneerauksiin, käyttövesisaneerauksiin sekä viemärisaneerauksiin.

Ota yhteyttä

Marko Suolahti

Aluepäällikkö

LVIA-Suunnittelu ja Valvonta

044 210 0450
marko.suolahti@paloff.com

Ota yhteyttä

Jussi Nurmi

Aluepäällikkö

Sammutusjärjestelmät

050 558 5860
jussi.nurmi@paloff.com

Tiesitkö?
LVIA-suunnittelun ja sprinklerisuunnittelun pitää huomioida toinen toisensa, jotta järjestelmät toimivat kiinteistössä yhtenä kokonaisuutena. Siksi ne kannattaa tilata samalta taholta! Katso lisää sammutusjärjestelmien suunnittelusta.